2 gange 7 års fængsel i sag om særdeles grov vold

Profilbillede

Retten i Herning har i dag idømt en mand og en kvinde syv års fængsel i en sag om blandt andet vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

Det var over en periode i februar og marts 2021 at en 37-årig mand og en 33-årig kvinde ifølge anklageskriftet har mishandlet en nu 31-årig mand i Haderup og udsat denne for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, trusler og afpresning.

 

Den 31-årige mand blev blandt andet slået med forskellige genstande og på anden måde mishandlet, så han kan have været i livsfare.

 

Den 33-årige kvinde er desuden dømt for i en periode i april og maj 2018 at have begået bedrageri mod en nu 39-årig mand i Hundested.

 

Retten i Herning idømte de to 7 års fængsel.

 

Den 37-årige mand udbad sig betænkningstid mens den 33-årige kvinde har anket dommen.

 

”Der er tale om en voldssag af en grovhed, man sjældent ser, hvilket de markante straffe også vidner om. De er i det væsentligste dømt i overensstemmelse med anklageskriftet ligesom dommen i udstrakt grad er i overensstemmelse med det, jeg påstod”, siger senioranklager Søren Kløvborg efter dagens dom.

 

Denne artikel er skrevet af Linnéa Funk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk