Jorden bliver revet væk i Herning Kommune

Foto: Herning Kommune.

Herning Kommune er i høj kurs, når det kommer til salg af både bolig- og erhvervsgrunde.

Ifølge Estate Medias årlige opgørelse var kun Horsens Kommune foran Herning i salget af jord i 2022. Dette bekræfter, at Herning-området er meget attraktivt for både private og erhvervsdrivende.

Borgmesteren i Herning Kommune, Dorte West, udtaler, at området har ry for at være et driftigt og handlekraftigt sted for virksomheder at slå sig ned, men også byder på trygge lokalsamfund, masser af uddannelsespladser og smuk natur.

Topsøe har købt mere end 70.000 kvadratmeter jord i Herning Kommune, hvor de vil opføre en avanceret elektrolyse-fabrik. Selvom salget af boliggrunde i Herning Kommune faldt lidt i 2022 sammenlignet med de foregående år, ser udviklingen ud til at være på rette vej igen i 2023.

Ringsted, Esbjerg og Ikast-Brande er nummer tre, fire og fem på listen over mest jordsælgende kommuner i 2022. Estate Media er et nordisk mediehus, der leverer nyheder til ejendomsbranchen på forskellige platforme.

Kilde: Herning Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.